Aquest dimarts serem a Santa Cristina d’Aro

Epssss!! Ara a l’estiu tot va molt més de pressa i les actuacions es van succeint, gairebé sense temps de fer tot allò que volem. Us devem unes quantes fotos de la darrera actuació a Sant Pol de Mar (espectacular per cert!), a veure si trobem el moment de triar-les i penjar-les 🙂

Però havíem de parlar de Santa Cristina d’Aro oi? Ara ja fa uns anyets que hi estem anant i no per això heu de pensar que ja ens heu vist i que serà ho mateix. No, de cap manera, el concert és totalment nou!

És més, com cada any tenim sorpreses. Si no voleu perdre aquest factor imprevist, no llegiu gaire el bloc perquè en algun lloc ho explica. I tampoc mireu massa les fotos perquè llavors lligareu caps. Espereu a demà després del concert, quedeu-vos només amb aquesta notícia.

I passa ho mateix al ball: portem molts temes nous, alguns són temes actuals amb ritmes diferents, els reconeixereu però els haureu de ballar en un altre estil. Sabem que a Santa Cristina hi ha molts balladors que ens segueixen, ja veureu que bé ho passeu amb el nous temes del repertori.

I pels que us agrada la marxeta també tenim novetats. Haureu de venir per a escoltar-les, l’orquestra té més energia que mai, estem de celebració pels 20 anys de Metropol i les pistes de ball treuen fum.

T’hi atreveixes?

2 respostes a «Aquest dimarts serem a Santa Cristina d’Aro»

 1. Estimada Orquestra. Ahir us vam tornar ha veure a Sta Cristina D’Aro.Ja estavem patint pel temps igual que l’any passat, però al final es va quedar en res.Menys mal !!!! Concert espectacular, fantàstic, entretingut etc ….., i quina veu la del Jordi, la Laura, L´Elena i la del Josep com deia en Cruyff, la gallina de piel, i acompanyats per grans músics. Des de l´actuació de Canet ja tenim el vostre CD així us podem sentir per tot arreu. Ja se que no es tractaria de posar com una paradeta, però a part del CD que esperem que no sigui l’últim, no heu pensat en vendre samarretes amb el nom de la orquesta.Igual és una idea tonta però es un pensament que m´ha passat per el cap i aqui ho deixo. Esperem tornar-vos a veure aviat. Una forta abraçada dels vostros seguidors. Griselda / Enric

  1. Hola Griselda i Enric.

   Ja ens en recordem de l’any passat, quatre gotes i vam poder fer-lo. I després va escampar. El temps sempre ens deixa actuar, deu ser que li agradem 🙂

   Penseu que vam tenir uns quants missatges de Facebook demanant si es faria o no el concert!! Molts vau patir.

   Moltes gràcies, és un goig actuar amb un públic com vosaltres, que sempre hi esteu. Santa Cristina és un lloc especial, fa anys que hi anem i la gent sempre ens ve a veure. Nosaltres intentem fer el millor espectacle possible. I que cada any sigui molt diferent, no ens agradaria que la gent pensés que allò que veu és un dejà vu.

   De cara l’any vinent intentarem fer un altre CD, veurem si el fem en directe o d’estudi, encara ho hem de pensar.

   El tema de les samarretes també ho pensem fer l’any vinent, unes samarretes modernes de la Metropol, que bé que pensis que és una bona idea, de vegades no saps quina acollida tindrà allò que et sembla bé a tu.

   Un petó molt gran de tota l’orquestra. Moltes gràcies per venir i pel detallàs d’escriure’ns.

   :******

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top