Sergi Raya

Saxo tenor, tenora, flauta travessera, harmònica, clarinet i somriure constant. Ell sol és mitja orquestra 🙂

Nascut a Cunit (Tarragona) l’any 1978, actualment viu a Banyeres del Penedès.

Va començar als 7 anys a estudiar música amb la fornera del poble, durant aquell any es va aficionar a la música i a les pastes de xocolata. L’any següent va seguir els estudis al Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i començava a tocar instrument, el saxo! l’instrument era vell i no ajustava massa, però des del primer moment van fer una parella inseparable. Anys més tard es Llicència al Conservatori del Liceu de Barcelona.

Sempre ha estat interessat en altres instruments estudia tenora, flauta travessera i harmònica; i per molts estils musicals, des dels 15 anys que toca en orquestres de ball (Bambú, Melodia, Nocturna, Marina, Salseta del Poble Sec, Cadillac, etc.), grups de rock (Búhos, Mr. Pez, etc.) cobles de sardanes, big bands, quartets de saxos, música clàssica, etc.

És autor del llibre de pedagogia musical HARMONICUS, editat en català (Sebla Edicions 2010) i en castellà Larousse Editorial 2012)

En l’actualitat es dedica principalment a la docència a l’escola Maria Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès, a part de fer classes de saxo dirigeix dues bandes escolars.

Han passat molts anys des que va començar al meravellós món de la música i conserva la mateixa passió per música … i per les pastes de xocolata!!

Top